Wednesday, December 16, 2009

Anyone With Inflammatory Arthritis

CHOCOLATE DECADANCE

As I said a few days ago me and we were Memo a cena a casa di amici e io mi sono occupata del dolce e sbirciando qua e la sono andata sul sito del cavoletto e sbirciando tra i vari pdf ho trovato questa torta e mi sono detta E' LEI!!!!!!!!
Ho seguito pari pari la ricetta e il rsultato è stato perfetto e una cifra buonoooooo
Vi dico solo che anche gli apostati che non mangiano la cioccolata se la sono pappata volentieri ;)
Vi riposto la ricetta cosi come l'ho seguita io solo che al posto del burro ho utilizzato la margarina

INGREDIENTI :
6 Uova
370 gr di cioccolato fondente al 70%
255 gr di zucchero
250 gr di margarina
155 ml di acqua

PREPARAZIONE :
Whip the eggs with 85 grams of sugar.
in between a small saucepan over low heat, melt the remaining sugar in water.
When the water comes to a boil, add the chocolate into small pieces and melt over low heat stirring constantly, remove from heat, add the margarine into small pieces and stirring melt completely, then incorparate with the mixture with the eggs and mix well.
Coat the bottom of a mold zipper of approx 21 cm pour the mixture and bake at 170 degrees for about 45. Once
tolata from oven and let cool in the fridge for a few hours, overnight would be better, even if the temptation to eat it right away and so much;)







LM

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